O nas

O Pasji kuh’ni

Nekaj besed o nas in o tem kako je Pasja kuh’na nastala.

Pri 14. letih sem prvič srečala nemško dogo in takrat se je v meni prebudila želja. Boštjan, moj partner v vseh pogledih, mi je za 30. rojstni dan izpolnil to željo in mi podaril Mary. Kmalu zatem se je moja družina povečala še za eno štirinožno lepotico Gino. V njuni družbi je moje življenje dobilo smisel in rodila se je vizija. Mary in Gine danes sicer ni več med nami, v našem domu pa še vedno kraljujeta dve nemški dogi Ely in Goldy. Da pa bo pasja družina še bogatejša, se nam je nedavno pridružila tudi mešanka Bela, ki je postala naša mala maskota. Vedno vesela in poskočna pa je še Boštjanova Kalla, češkoslovaški volčjak, tako da pri nas res nikoli ni dolgčas.

Skupaj z Boštjanom uresničujeva ideje, ki so se nama porodile ob življenju s kužki. Ker nama je pomembno, da imajo psi dovolj prostora za rekreacijo in igro, sva zasnovala pasji poligon odprtega tipa K nogi dogi, kamor lahko svoje kužke pripeljete na brezskrbno “divjanje”.

Pes je v mojih očeh kraljeva žival in mislim, da je prav, da se tudi prehranjuje kot kralj! Že od nekdaj sem kuhala za svoje štirinožne člane družine, tako da je kuhinja za pse pravzaprav že od nekdaj obsatajala v našem domu. Ob spoznanju, da ljudje nimajo časa, da bi svojim kužkov kuhali, vseeno pa želijo zadovoljiti njihove individualne potrebe in jim ponuditi najboljše, je bila rešitev na dlani. Odprla se je Pasja kuh’na, ki ni več le za domače pse.

Vsak pes je unikaten in temu primerno tudi pripravljam obroke. Vsi obroki so pripravljeni iz skrbno izbranih sestavin in velikim deležem mesa, predvsem pa so začinjeni z veliko mero srčnosti.

Skozi leta sem nabrala ogromno izkušenj in znanja o tem kaj kužku dati v posodo. Ob doma pripravljeni prehrani vedno vemo, kaj naš pes dobi v enem obroku. Glede na aktivnost in potrebe psa, mladiča ali seniorja, hrani dodajamo, kar vsak od njih potrebuje. Tako lahko svojim štirinožnim prijateljem pripravimo uravnotežen obrok, da bodo zadovoljni in zdravi.

Pokukaj v trgovino

Kaj kuhamo?

Za občutljivčke
riba + riž
lahko prebavljivo
kakovostve sestavine
366
Za debeluščke
manj maščobe
manj kalorij
lahko prebavljiv
280
Juhice za ``žmoht``
Piščančja
Goveja
Divjačinska
15
Za vsak smrček
govedina & piščanec
konj & divjačina
organi
274